Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- ½ bunch fresh parsley leaves
- 70 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 10 g honey
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh salmon fillets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4177.4 kJ / 998.4 kcal
- Eiwitten
- 92.3 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 68.9 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 3886.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Broccoli and Apple Salad
5min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min