Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces
of 200 g feta cheese, cut in pieces - 300 g onions, cut in halves
- 500 g tomatoes, cut in pieces
- 30 g oil
-
2
stock cubes (each for 0.5 l)
of 2 heaped tsp stock paste, homemade - 1000 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
-
30
g piloncillo, cut in pieces (see tip)
of 30 g brown sugar -
20 - 30
g chipotle chillies, preserved (see tip)
of 1 fresh chilli, deseeded, chopped - 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
of 18 taco shells - 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2417 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Pulled Tandoori Chicken
30 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Icing sugar
5 Min
Whipped cream
10min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min
Red-bown coloured eggs
Geen beoordelingen
Chopped onions
5 Min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Meatballs with tomato sauce
45min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 Min