Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 71.4 g
- Verzadigd vet
- 30.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 217.4 mg
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min