Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 71.4 g
- Verzadigd vet
- 30.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 217.4 mg
Alternatieve recepten
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Sicilian Salad
30 Min
Asparagus and Mango Salad
35 dk
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 dk