Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 71.4 g
- Verzadigd vet
- 30.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 217.4 mg
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 menit
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Mexican Spare Ribs
50min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min