Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
- 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
-
400 - 500
g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
of 400 - 500 g lamb fillet - 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
- 1 carrot, cut in matchsticks
- 1 Tbsp whisky
- 1 tsp maize flour
- 60 g whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Crab & Prawn Linguine
25min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min