Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1177.9 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti carbonara
40 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Yakisoba Rice Vermicelli
40 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Guacamole
10min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Moroccan-spiced Butter
1 Std. 30 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Breakfast Burrito
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 min