
Apparaten en Accessoires
Pollock in Champagne Sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Voeding per 1 portion
Calorieën
824.5 kcal /
3449.7 kJ
Eiwitten
71.2 g
Vetten
36.8 g
Koolhydraten
42.6 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
15.4 g
Natrium
1177.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 Years: Celebrating with Bubbles
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland