Pollock in Champagne Sauce

Pollock in Champagne Sauce

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

Basmati Rice
  • water
    1300 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • olive oil
    30 g
  • basmati rice
    300 g
Pollock in Champagne Sauce
  • pollock fillets (approx. 150 g each)
    6
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    4 pinches
  • shallots halved
    40 g
  • unsalted butter diced
    100 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
  • water
    100 g
  • Champagne
    170 g
    white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)
  • double cream
    3 Tbsp
  • egg yolks from medium eggs
    5

Voeding per 1 portion

Calorieën 824.5 kcal / 3449.7 kJ
Eiwitten 71.2 g
Vetten 36.8 g
Koolhydraten 42.6 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 15.4 g
Natrium 1177.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...