Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1177.9 mg
Alternatieve recepten
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
Geen beoordelingen
Green Mole Chicken
1h
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Crêpes Suzette
35min
Veal Pilaf
1 godz. 25 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Strawberry Bavarois
6 godz.