Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1177.9 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Pil pil sauce
5min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Char Siu Marinade
10min
Beef Bourguignon
1h 30min