![Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2926 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 93 mg
Alternatieve recepten
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2ч. 20 мин.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2ч. 10 мин.
Caramel Parfait
7h
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 мин.
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Sous-vide Steak
1ч. 30 мин.
Caramelised Onions (200 g)
40 мин.