
Apparaten en Accessoires
Sous-vide Teriyaki Salmon
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
lemon juice (see tip)30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
394 kcal /
1650 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
95 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide with Blade Cover
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland