![Sous-vide Teriyaki Salmon Sous-vide Teriyaki Salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b4802e32-ae69-4c0f-9d90-9f98e66d7a87/Derivates/a87bf778-7934-4529-b01f-b29c0f9638f6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sesame seeds
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
- 75 g teriyaki sauce
- 20 g fresh root ginger, thinly sliced
- 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Plain Yoghurt in Varoma
12sa
Plain Yoghurt
14h
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-vide Poached Eggs
30 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min