Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sesame seeds
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
- 75 g teriyaki sauce
- 20 g fresh root ginger, thinly sliced
- 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Keine Bewertungen
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min