Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2867 kJ / 685 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1332 mg
Alternatieve recepten
Sous-Vide Salmon
1sa
Salmon and Leek Parcel with Rice
1sa
Cheese and Bacon Pastries
35 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1sa 45 dk
Stir-fry Chayote
25 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2sa
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Geen beoordelingen
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min