Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (optioneel)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 625 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised pork belly
55 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Rice Wine Chicken
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.