Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 5 g sugar
- 30 g soy sauce
- 120 g rice vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
Marinade
- 100 g pork meat, lean, sinew free, cut in thin strips
- 5 g soy sauce
- 5 g sherry
- 5 g cornflour
- 20 g water
- 5 g sesame oil, plus extra for drizzling
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for sprinkling
Broth
- 25 g dried shiitake mushrooms
- 15 g dried wood ear mushrooms (see tip)
- 15 g dried enokitake mushrooms
- 1560 g water, plus enough extra, hot, for soaking
- 30 g cornflour
- 5 g vegetable oil
- 2 medium eggs, beaten
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 250 g tofu, cut in small cubes
- 20 g coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 155 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Tofu stew
30min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Kung Pao Prawns
45 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Fish Stew
45 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min