Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g olive oil
of 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 250 g echalion shallots, halved lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Browned Beef Strips
15min
Sautéed Prawns
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min