Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g chilli broad bean paste
- 600 g stewing steak, cut in pieces (2 cm)
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 50 g soy sauce
- 700 g tomatoes, quartered
- 100 g red wine
- 330 g lager
- 2 spring onions, sliced (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Garlic Prawns
30 menit
Honeyed Chicken
25 menit
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1j
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1j 15 menit
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1j 15 menit
Chicken and Root Vegetable Stew
1j
Beef in Stout
1h 40min
Chicken Cacciatore
50 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min