Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 long red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 10 - 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 30 g peanut oil
- 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
-
1 - 2
tsp oyster sauce, to taste
of soy sauce, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 633 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10 min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Tomato-egg soup
20 min
Egg Fried Rice
35 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Stir-fried Clams
35 Min
Stir-fried Vegetables
10 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min