![Chinese Style Stir-Fried Vegetables Chinese Style Stir-Fried Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E195A9B-257D-4943-9FE7-1946754C4C6D/Derivates/0BA221E3-177D-49ED-B7BC-86CFD5048EB9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 long red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 10 - 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 30 g peanut oil
- 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
-
1 - 2
tsp oyster sauce, to taste
of soy sauce, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 633 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Stir-fried Clams
35min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 Min
Tofu stew
30 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Egg Fried Rice
35min