![Stir-fried vegetables Stir-fried vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A237A06-0116-4582-8A61-6F3805F81F93/Derivates/B24F39F0-A40A-413F-9184-9FFB33555590.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g garlic cloves
- 10 g extra virgin olive oil
- 300 g pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 151 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Curry chicken
1 Std.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Steamed rice
25 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min