Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pork mince, broken in pieces
- 1 Tbsp light soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp Shaoxing rice wine
- 3 garlic cloves
- 5 g vegetable oil
- 600 g silken tofu, diced (2-3 cm)
- 5 g sesame oil
- 2 Tbsp oyster sauce
- 1 - 2 Tbsp chilli broad bean paste, to taste
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, sliced (3 mm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Miso Soup with Vegetables
30min
Tofu stew
30min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Yasai Yaki
25min
Celery and Cashew Nuts
20min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Mapo tofu
15min