Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)
- 60 g fresh lemongrass, white part only, cut in thin slices (0.5 cm)
- 4 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 3 tbsp mirin
- 1 tsp toasted sesame oil
- 40 g water
- 20 g cold pressed sesame oil
- ½ fresh red chilli, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Stir-Fried Vegetables
15min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Stir-fried Clams
35 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min
Sambal Petai Prawns
20min
Yasai Yaki
25 Min
Steamed Tofu
30 Min
Curry Fish
35 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min