![Lemongrass Tempeh Lemongrass Tempeh](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D7FD7C9-FD39-4A94-854F-05DC98DA54C4/Derivates/dc3a49ea-72f2-42b8-b8f3-dc31c95dcc5e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)
- 60 g fresh lemongrass, white part only, cut in thin slices (0.5 cm)
- 4 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 3 tbsp mirin
- 1 tsp toasted sesame oil
- 40 g water
- 20 g cold pressed sesame oil
- ½ fresh red chilli, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Soy milk
24sa 30 dk
Yasai Yaki
25 Min
Tofu Balls
35 Min
Mapo tofu
15 min
Steamed Tofu
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20p
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min