Apparaten en Accessoires
Lemongrass Tempeh
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)250 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices (0.5 cm)60 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)4 tbsp
-
mirin3 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
water40 g
-
cold pressed sesame oil20 g
-
fresh red chilli (optioneel) chopped, to garnish½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
912 kJ /
218 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Gado gado
1 Std.
Scrambled Tofu
20 Min
Yasai Yaki
25 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Curry Fish
35 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Homemade Soy Milk
35 Min