Apparaten en Accessoires
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
1 jar
Ingrediënten
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1274 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1293 kJ /
309 kcal
Vetten
10 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
55 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Roasted Garlic
15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Hot and sour soup
20min
Fresh Prawn Paste
1u. 20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1u. 40min
Korean Beef Sauté
1u. 25min
Dan dan mian (dandan noodles)
1u. 10min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1u. 5min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min
Chilli Stuffed Fish
1u.