Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 60 g yellow onions
- 4 garlic cloves
- 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
- 1 spring onion, chopped
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tbsp brown sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
- 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1274 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Sukiyaki
55 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Mushroom Beef Balls
50 Min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Char siew sauce
10 Min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Mapo Tofu
35 Min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Toasted Peanuts
20 Min