Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut in cubes (1 cm)
- 2 tbsp thick teriyaki marinade
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tbsp cornflour (starch)
- oil, to grease
- 3 eggs, A-sized, lightly beaten
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1200 g water
- 250 g short-grained rice (sushi rice), rinsed
- 1 tbsp Japanese sushi vinegar
- 4 tbsp furikake (Japanese rice seasoning)
- prawn roe (ebiko), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Braised Yee Mee
30 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min