Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh coriander, roots only
- 50 g shallots
- 30 g garlic cloves
- 15 g fresh galangal (lengkuas)
- 2 tsp coriander seeds, toasted
- 2 tsp cumin seeds, toasted
- ½ tsp white peppercorns
- 15 fresh green chillies, deseeded
- 1 tsp salt
- 2 sprigs Thai basil, leaves only
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only
- 2 tsp kaffir lime, zest only, finely chopped
- 1 tsp shrimp paste (belacan)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 2401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 Min
Red Thai Curry Paste
25 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 dk
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min