Apparaten en Accessoires
Beef Sukiyaki
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portion
Ingrediënten
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1151.7 mg
Eiwitten
14.4 g
Calorieën
1782.2 kJ /
426 kcal
Vetten
27.6 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
11.9 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Mac and Cheese (TM7)
20min
Garlic Clams Hotpot
Geen beoordelingen
Traditional Mooncake
2u. 15min
Mapo tofu
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Balado Eggplant
50min
Ayam Pongteh
30min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Hand Ripped Cabbage
20min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Onsen Eggs
50min