![Sous-Vide Salmon Sous-Vide Salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81f5003e-6a91-4f4d-96fa-46704b2ba9f2/Derivates/0a7ef8f8-bd53-473e-9002-6c261049ace9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
of 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 250 mg
Alternatieve recepten
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Shallot Oil
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min