Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.7 50 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

Creamy Avocado
  • avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lime freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
    1
Salmon
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
    20 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil divided
    4 tsp
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • vegetable oil to sear

Voeding per 1 portion

Calorieën 432.2 kcal / 1808.5 kJ
Eiwitten 30.2 g
Vetten 31.8 g
Koolhydraten 7.2 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 6.3 g
Natrium 541.3 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...