Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 541.3 mg
Alternatieve recepten
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Sous-vide Steak
1hod. 30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min