Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 788 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min