Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 788 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Sous-vide Artichokes
55 min
Gravlax
72h 30min
Lobster Bisque
1h 50min
Sous-vide Steak
1h 30min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min