Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
TM6

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

4.3 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

Scallops

  • 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 1 oz lemon juice
  • 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
  • 4 sprigs fresh oregano
  • 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)

Saffron Sauce

  • 2 oz yellow onions, in pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz heavy whipping cream
  • 2 pinches saffron threads
  • ⅛ tsp salt, to taste

Searing and Serving

  • ½ oz unsalted butter

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1142 kJ / 273 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
8 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
11 g
Vezels
1 g
Natrium
788 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten