Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 788 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Egg Cream
1h 10min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3hod. 40min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min