Apparaten en Accessoires
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
large eggs cold4
-
water divided, plus extra to fill to 1 liter mark36 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced5 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced5 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Swiss chard sliced into ribbons (approx. ½ in.)3 oz
-
soy sauce½ oz
-
old fashioned rolled oats7 oz
-
vegetable stock32 oz
-
salt to taste1 pinch
-
vinegar2 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
891 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
1607 kJ /
384 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
41 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Oat Milk
1u. 10min
Blackberry Frozen Yogurt
12u. 5min
Watermelon Ginger Splash
1u. 45min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Blueberry Yogurt
13u.
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1u. 10min
Coconut Chai Green Smoothie
4u. 5min
Sautéed Cauliflower
25min
Mushroom Stir-Fry
55min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min