Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gochujang Sauce
- 3 tbsp Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp mirin
- 2 tsp sugar
- 2 tsp roasted sesame seeds
- 1 green onion, thinly sliced on the bias
Bibimbap
- 8 oz sushi rice
- 1 tsp sesame oil
- 3 tbsp soy sauce
- 2 garlic cloves
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
- 32 oz beef stock
- 4 large eggs
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 3 oz snow peas
- 6 oz zucchini, thinly sliced, bias cut
- 2 oz carrot, julienned
- 4 oz napa cabbage, in pieces (¼ in.)
-
16
oz prime ribeye steak, thinly sliced (¼ in.)
of 16 oz beef tenderloin, thinly sliced (¼ in.) - 4 oz kimchi
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467.5 kJ / 589.8 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Vegetarian Japchae
45 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Fried Garlic Pork
50min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Chicken Noodle Bowl
35 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Longevity Noodles
40 min
Ramen Noodle Soup
40 min
Korean Beef Sauté
1h 25min