Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
of 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 544 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Kung Pao Chicken
1h 5min
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 λεπτ.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Beef and Broccoli Sauté
30 λεπτ.
Braised Pork and Eggs with Rice
40 λεπτ.
Korean Beef Bowl
1ωρ.
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min