
Apparaten en Accessoires
Korean Beef Sauté
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 25min
2 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Voeding per 1 portion
Calorieën
696 kcal /
2912 kJ
Eiwitten
50 g
Vetten
50 g
Koolhydraten
13 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
14 g
Natrium
544 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Saucy Sautés
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten