Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz vegetable oil
- ½ inch fresh ginger root, peeled
- ½ kiwi, peeled
-
16
oz beef short ribs, bone in, cut into pieces (2 in.)
of 16 oz beef short ribs, flanken cut, cut into pieces (2 in.) - 1 ½ oz brown sugar
-
1
oz Chinese wine, Shaoxing wine
of 1 oz dry sherry - 1 oz rice wine vinegar
- 1 oz soy sauce
- green onion, chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2208.1 kJ / 527.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 448.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2u. 25min
Meat Sauce
1h 45min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Hoisin Pork Bowl
45min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Korean Beef Bowl
1h
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Korean Beef Sauté
1h 25min