Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz vegetable oil
- ½ inch fresh ginger root, peeled
- ½ kiwi, peeled
-
16
oz beef short ribs, bone in, cut into pieces (2 in.)
of 16 oz beef short ribs, flanken cut, cut into pieces (2 in.) - 1 ½ oz brown sugar
-
1
oz Chinese wine, Shaoxing wine
of 1 oz dry sherry - 1 oz rice wine vinegar
- 1 oz soy sauce
- green onion, chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2208.1 kJ / 527.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 448.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Jersey Beef
30 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Musubi a Hawaiian Snack
30 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min