Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 6 oz white rice
- 32 oz water
- 1 pinch salt
Cajun Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 ½ oz green bell peppers, quartered
- 4 ½ oz celery, in pieces
- 4 ½ oz yellow onions, quartered
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 dried bay leaves
- 32 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste
- 8 oz vegetable oil
- 6 oz all-purpose flour
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 oz Andouille sausage, sliced in rounds (1 in.)
- 16 oz large shrimp, raw, peeled, deveined, halved
- 3 green onions, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2833 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1379 mg
Alternatieve recepten
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
New England Clam Chowder
45min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Manhattan Clam Chowder
55min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Biscuits and Gravy
40min
Shrimp Scampi
40min
French Onion Soup
1h 10min