Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz water
- 8 large eggs
- ½ oz parsley leaves
- 3 ½ oz celery, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz dill pickles, cut into pieces (1 in.)
- 1 ½ oz green onions, cut into pieces (1 in.)
- 3 oz mayonnaise
- 2 tsp Dijon mustard
- ½ tsp celery salt
- 12 slices bread, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Split Pea Soup
1h 25 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Three Egg French Omelet
30 Min