Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil - 7 oz carrots, sliced on the bias (¼ in.)
- Voeding
- per 7 oz
- Calorieën
- 835 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 120 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Broccoli Sauté
20 Min