Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
of 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2469 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Shrimp Scampi
40 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min