Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
of 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2469 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Sauté
25 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.