Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Roma tomatoes
- 4 oz yellow onions, halved
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp tomato paste
-
12
oz water
of 12 oz chicken stock - 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
- 2 tsp sweet smoked paprika
- 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
- 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
- 2 oz frozen peas
- 2 oz pitted green olives, drained
-
2
oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
of 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced - lemon wedges, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1103.5 mg
Alternatieve recepten
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Ceviche
1h 10min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min