Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 cod fillets (approx. 28 oz)
- salt, to taste
- 24 oz tomatoes, diced (approx. ¼ in.), divided
- 3 ½ oz green bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 3 ½ oz red bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 10 oz yellow onion, cut into pieces (approx. ½ in.), divided
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 35 oz red potatoes, sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 6 oz white wine
- 2 oz water
-
1 ½
tbsp clam juice
of 1 ½ tbsp fish stock cube - ⅛ tsp chili powder
- 1 dried bay leaf
- 6 - 8 sprigs cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1657.5 kJ / 396.2 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Chili
45min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Blackened Fish Burger
55min
Baked Spinach and Eggs
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Basque Chicken
1hod. 10min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Chicken Marsala
40 min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min