Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 cod fillets (approx. 28 oz)
- salt, to taste
- 24 oz tomatoes, diced (approx. ¼ in.), divided
- 3 ½ oz green bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 3 ½ oz red bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 10 oz yellow onion, cut into pieces (approx. ½ in.), divided
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 35 oz red potatoes, sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 6 oz white wine
- 2 oz water
-
1 ½
tbsp clam juice
of 1 ½ tbsp fish stock cube - ⅛ tsp chili powder
- 1 dried bay leaf
- 6 - 8 sprigs cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1657.5 kJ / 396.2 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min
Basque Chicken
1h 10min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
White Bean Soup
2 godz. 45 min