Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley leaves, (approx. 25 sprigs)
- 1 garlic clove
- 8 oz yellow onions, quartered (approx. 2 med. onions)
- ½ oz olive oil
- 2 tbsp corn starch
- 10 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz dry white wine
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- ½ tsp dried basil
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, quartered
- 5 oz red bell pepper, cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)
- 5 oz yellow bell peppers, cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1026.9 kJ / 245.4 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 773 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Chicken Garam Masala
50 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Marsala
40 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Moroccan Chicken Bowl
45min