
Apparaten en Accessoires
Butternut Squash Ravioli Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Voeding per 1 portion
Calorieën
404 kcal /
1695 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
28 g
Koolhydraten
30 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
10 g
Natrium
1577 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Daily & Creative
30 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten