Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 shallot (approx. 1 oz), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil
- 4 oz bacon, diced (½-¾ in.)
- 14 oz butternut squash, diced (1 in.)
- 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 28 oz water
-
1 ½
tsp chicken stock paste
of 1 ½ chicken stock cubes, crumbled - 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 9 oz cheese filled ravioli, fresh, store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1695 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1577 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 Min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min