Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
-
3 ½
oz celery, cut into pieces (1 in.)
of 3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.) -
3 ½
oz beef jerky, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
of 3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip) - 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz pearl barley
- 42 oz water
- 2 vegetable stock cubes
- 3 ½ oz heavy whipping cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch fresh ground pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Italian Wedding Soup
1h 15 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spiced Pears with Sangria
1h 20 min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min