
Apparaten en Accessoires
Grisons Barley Soup
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
leeks cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
celery cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
beef jerky sliced into strips (¾ in.), (see Tip)3 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
pearl barley2 ½ oz
-
water42 oz
-
vegetable stock cubes2
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
-
fresh ground pepper to taste1 pinch
-
fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped½ bunch
Voeding per 1 portion
Calorieën
273 kcal /
1137 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Then. Now. Always.
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten