Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, 4-5 oz each
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed
- 3 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 lemon, zest only
- 4 tbsp toasted pine nuts, to garnish
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Chicken with Nectarine Salsa
1u.
Green Beans with Peanuts
15min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Basic Soup Purée
45 min
Maple and Mustard Salmon
20min