Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz fresh mixed herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
- 18 oz water
- 32 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 4 oz shallots, quartered
-
8
oz pancetta, diced (approx. ¼ in.)
of 8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.) - 1 oz unsalted butter
- 7 oz chestnuts, cooked, peeled
- 2 oz sweet Marsala wine
- 1 tbsp maple syrup
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Soubise Sauce
30 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Lemony Green Beans
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min