Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 oz shallot, quartered
- 16 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz parsnips, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.1 kJ / 73.4 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Steamed Cabbage
25min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Cauliflower
25min
Ginger Cabbage Slaw
15min
Cauliflower Cheese Bake
1 Std. 25 Min
Steamed Zucchini
35min
Steamed Carrot Slices
25min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Cauliflower Gratin
55min