Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 oz shallot, quartered
- 16 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz parsnips, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.1 kJ / 73.4 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Soup Purée
45 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Cauliflower Gratin
55 dk
Whisked Egg Whites
5min
Apple Sauce
20 min
Chopped Onions
5min
Cauliflower Tabbouleh
10 分钟
Kedgeree
45 Min
Chopped Vegetable Salad
10 分钟
Steamed Cabbage
25 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 分钟