Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 oz shallot, quartered
- 16 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz parsnips, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.1 kJ / 73.4 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Swede Mash
20 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Carrot and swede mash
25 min
Steamed Leeks
25 min
Steamed Carrots
25 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Cauliflower Gratin
55 min
Steamed Spinach
20 min
Leek and Potato Soup
40 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min