Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g extra virgin olive oil, divided
- 225 g onions, quartered
- 30 g butter, unsalted, plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
of 1 chicken - 225 g bacon, unsmoked, in pieces (5 cm)
- 225 g carrots, peeled, in rounds (2 cm)
- 225 g cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 bay leaves, dried
- 1 tbsp all-purpose flour
- 15 g parsley, fresh, chopped
-
mashed potato, to serve
of pasta, any type, cooked, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3088 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 623 mg
Alternatieve recepten
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Cholent
4h 50min
Berry Foam (TM6 Metric)
10min
Spring onion pork ribs
1 godz.