Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice and Cabbage
- 30 oz water
- 4 oz long-grain rice
- 16 savoy cabbage leaves, divided
Filling
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 3 ½ oz fennel bulb, quartered (approx. 1 sm.)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground cumin, to taste
- ½ tsp paprika
- 4 oz fresh cremini mushrooms, thinly sliced
- 8 oz ground beef, broken into pieces
- 4 oz Granny Smith apple, cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish
Sauce
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 4)
- 4 oz water
- 2 oz brown sugar, to taste
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Rolled Frittata
55 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h