Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice and Cabbage
- 30 oz water
- 4 oz long-grain rice
- 16 savoy cabbage leaves, divided
Filling
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 3 ½ oz fennel bulb, quartered (approx. 1 sm.)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground cumin, to taste
- ½ tsp paprika
- 4 oz fresh cremini mushrooms, thinly sliced
- 8 oz ground beef, broken into pieces
- 4 oz Granny Smith apple, cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish
Sauce
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 4)
- 4 oz water
- 2 oz brown sugar, to taste
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Meatloaf
1h 20min
Cholent
4j 50 menit
Beef Barbacoa
2 Std.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min