Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 stalks fresh mint, leaves only
- 12 stalks cilantro, leaves and tender stems
- 1 can pineapple tidbits, in juice (8 oz. can)
- 1 oz olive oil
- 1 oz apple cider vinegar
- ½ oz lime juice
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
10
oz red cabbage, cut into 2 in. pieces
of 10 oz green cabbage, cut into 2 in. pieces - 4 oz jicama, cut into pieces
- 2 oz radish, quartered
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 3 ½ oz carrots, cut into 1 in. pieces
- 2 oz slivered almonds (optioneel)
- 2 oz golden raisins
- coconut flakes, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 263.2 kJ / 62.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 210.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stock Paste
45min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Texas Coleslaw
15min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Coleslaw
10 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min