Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 1 tbsp dried tarragon
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith
- 6 oz mascarpone cheese
Roulade
- 4 chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless
- 8 slices prosciutto
- 2 oz baby spinach
- 3 oz shallots
- 1 oz unsalted butter
- 6 oz white wine
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 tsp dried tarragon
- 1 tsp Dijon mustard
- 12 oz fingerling potatoes
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2402 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Mexican Lasagna
1j 20 menit
Chicken Marsala
40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min