
Apparaten en Accessoires
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 10min
6 portions
Ingrediënten
Beer Can Burgers
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)24 oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale2 oz
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in one cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
brown ale6 oz
-
beef stock3 oz
-
soy sauce½ oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone cheese6 slices
Voeding per 1 portion
Calorieën
561.2 kcal /
2347.9 kJ
Eiwitten
37.9 g
Vetten
37.8 g
Koolhydraten
13.8 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
16.2 g
Natrium
1081.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Better with Beer
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten