Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beer Can Burgers
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 2 oz brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz brown ale
- 3 oz beef stock
- ½ oz soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1081.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1sa 5 dk
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 dk
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 dk
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Arnold Palmer Lemonade
20min
Gyro Spice Blend
5min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40min