Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beer Can Burgers
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 2 oz brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz brown ale
- 3 oz beef stock
- ½ oz soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1081.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Baja-Style Fish Tacos
30 menit
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Steak au Poivre
20min
Grated Carrot Salad
10 Min
Turmeric Dressing
10 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 Std. 45 Min
Chili Oil Noodles
30 menit
Chicken Salad Sandwich
15 menit