Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beer Can Burgers
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 2 oz brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz brown ale
- 3 oz beef stock
- ½ oz soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1081.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Chili Cheese Dogs
50 Min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Sweet Apple Dip
10 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Steamed Egg Cups
20 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min