Apparaten en Accessoires
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
254.9 mg
Eiwitten
68.9 g
Calorieën
3944 kJ /
942.7 kcal
Vetten
59 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
15.7 g
Koolhydraten
33.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Air-Fry Sensor
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Crêpes
1u. 15min
Chunky Guacamole
10min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Guacamole
5min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Falafel Waffle
40min
Ube Coffee
10min
Curried Date Dip
5min
Pad Thai
45min
Creamy Butter Chicken
1u.