Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 garlic cloves, divided
- 4 ½ oz shallots, halved, divided
- 2 oz fresh cilantro, leaves and tender stems, divided
- 2 ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems, divided
- 2 tbsp dried oregano
- 8 oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 2 tsp salt, to taste
- 1 whole chicken, organic (4-5 lb), giblets and neck removed from cavity
- 1 - 2 lemons, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2764.8 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 530 mg
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Spiralized Skirt Steak Salad
35 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Steak au Poivre
20min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7u. 20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Chili Oil Noodles
30min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min