Compatibele versies
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Eiwitten
- 90.9 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 118.8 g
- Verzadigd vet
- 56.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1796.8 mg
Alternatieve recepten
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Steak au Poivre
20min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min