Compatibele versies
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Eiwitten
- 90.9 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 118.8 g
- Verzadigd vet
- 56.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1796.8 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Baked Crab Dip
15 Min
Lasagna
2 Std. 30 Min