Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad & Grilling
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 ½ oz carrots, in half moons (½ in.)
- 1 red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 1 yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, in half moons (1 in.)
-
onion, to brush grill
of oil, to brush grill
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1204 mg
Alternatieve recepten
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Citrus Margarita
10 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Tuna Tartare
40 min
Margarita
10 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Spinach and Artichoke Dip
20min