Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad

Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad

4.6 53 beoordelingen
Voorbereiding 1u. 20min
Totaal 13u. 20min
6 portions

Ingrediënten

Chimichurri Sauce
  • garlic cloves
    4
  • shallots halved
    3 ½ oz
  • fresh cilantro leaves and tender stems
    1 oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    ½ oz
  • dried oregano
    2 tbsp
  • extra virgin olive oil
    7 oz
  • white wine vinegar
    2 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • dried chili flakes
    1 tsp
  • salt to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
    2
Warm Rice Salad & Grilling
  • fresh parsley leaves only, plus extra to garnish
    ½ oz
  • extra virgin olive oil
    3 oz
  • capers drained
    2 oz
  • lemon juice
    2 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • water
    35 oz
  • long-grain white rice
    9 oz
  • carrots in half moons (½ in.)
    10 ½ oz
  • red bell pepper in pieces (1 in.)
    1
  • yellow bell pepper in pieces (1 in.)
    1
  • zucchini in half moons (1 in.)
    14 oz
  • onion to brush grill
    oil, to brush grill

Voeding per 1 portion

Calorieën 750 kcal / 3138 kJ
Eiwitten 41 g
Vetten 44 g
Koolhydraten 47 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 8 g
Natrium 1204 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...