Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 10 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 oz shallots, quartered
- 3 garlic cloves
-
1
fresh Fresno chili, stem and seeds removed
of 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed - ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 - 4 tsp red wine vinegar
Steak
- 24 oz flank steak
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 pita breads, whole
- 32 arugula leaves, to taste (optional)
- 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carnitas
50min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min.
Fish Tacos
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Chicken Enchiladas
40min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Caesar Salad
30min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h