Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 10 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 oz shallots, quartered
- 3 garlic cloves
-
1
fresh Fresno chili, stem and seeds removed
of 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed - ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 - 4 tsp red wine vinegar
Steak
- 24 oz flank steak
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 pita breads, whole
- 32 arugula leaves, to taste (optional)
- 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Basil Pesto
10 Min
Tuna Avocado Bowl
50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Caesar Salad
30min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Turkey Taco Bowl
1h
Cantina Salsa
5 Min
Eggcellent Caeser Dressing
10 Min