![Farro Risotto with Rosemary Chicken Farro Risotto with Rosemary Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9be58c22-b5b4-4571-884e-4b71e3d5de51/Derivates/35fddf26-0d15-4b35-b837-a5ed0f016a8d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 dried porcini mushrooms
Poaching Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig rosemary, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 lemon
- 16 oz chicken breast, skinless, boneless
- 35 oz water
Risotto
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 1 ½ oz unsalted butter, cubed, divided
- ½ oz extra virgin olive oil
- 9 oz farro
- 3 ½ oz dry white wine
- 16 oz chicken stock
- ½ tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Seafood Quesadillas
2h
Stuffed Gnocchi
1h 20min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min