Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 dried porcini mushrooms
Poaching Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig rosemary, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 lemon
- 16 oz chicken breast, skinless, boneless
- 35 oz water
Risotto
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 1 ½ oz unsalted butter, cubed, divided
- ½ oz extra virgin olive oil
- 9 oz farro
- 3 ½ oz dry white wine
- 16 oz chicken stock
- ½ tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Mediterranean Chicken
35 min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Steamed Leeks
25min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Mushroom Risotto
30min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Shrimp Orzo with Peas
30min