Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 dried porcini mushrooms
Poaching Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig rosemary, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 lemon
- 16 oz chicken breast, skinless, boneless
- 35 oz water
Risotto
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 1 ½ oz unsalted butter, cubed, divided
- ½ oz extra virgin olive oil
- 9 oz farro
- 3 ½ oz dry white wine
- 16 oz chicken stock
- ½ tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
40 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Ratatouille with Pecorino
1hod. 5min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1hod. 5min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min